Mobilitás program

Az Alapítvány célkitűzéseinek megfelelően 2015-ben elindította a Mobilitás programot a transzplantációs területen dolgozó egészségügyi szakdolgozók továbbképzésére. A program lényege, hogy a kollégák eljussanak más, nagy forgalmú, vagy speciális szakmai tapasztalattal rendelkező centrumokba, és ott a napi munkában való megfigyelői részvétellel gyarapítsák tudásukat. A program a szakdolgozókat azzal támogatta, hogy biztosította a szállást, utazási költségeket, illetve a résztvevő kollégák szakmai tapasztalatairól készített írásos beszámolójának szerény díjazásán keresztül hozzájárult a tanulmányút egyéb, napi költségeihez is.

A Mobilitás program keretén belül először a budapesti Transzplantációs és Sebészeti Klinikával vettük fel a kapcsolatot. Az itt zajló aktív veseátültetési, valamint májátültetési program, és az ehhez kapcsolódó intenzív-terápiás, valamint intervenciós radiológiai ellátás komoly lehetőséget adott a fenti célok megvalósítására.

A Mobilitás program továbbra is aktív, ezért ha valamelyik kollégánk élni kíván a lehetőséggel, az Alapítvány a megfelelő munkáltatói egyeztetések után készségesen segít mind a szervezésben, mind a támogatásban. Amennyiben Ön szeretne részt venni, vegye fel a kapcsolatot Velünk. A részvételre lehetőség van fiatal (<35 év) orvoskollégák számára is.

A részvételt feltétele, hogy a jelentkező egyértelműen a szervátültetéshez kapcsolható területen dolgozzon folyamatosan legalább egy éve, bírja a munkáltató beleegyezését, és elfogadja az Alapítvány együttműködési feltételeit.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.